Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

100 dagen in je hoofd

100 dagen in je hoofd. Het programma gaat niet alleen over de problemen van verschillende cliënten ook de koppies van de makers komen aan bod.


Het Sneeuwt In Mijn Hoofd Tine Slosse Tin

Want wat is dat eigenlijk een psychische aandoening.

. 2 - Puzzelstukjes Terwijl Nicolaas steeds meer contact heeft met de cliënten kampt Tim met de gevolgen van het verkeerd gelopen gesprekje met Djina. 100 Dagen in je hoofd. Tim doet een persoonlijke ontboezeming. 100 dagen in je hoofd is vanaf 21 oktober te zien bij de VPRO op NPO3.

100 dagen in je hoofd Uitzendingen. Wij waren daar om vier maanden stage te lopen in een instelling waar mensen met zware psychiatrische stoornissen zijn opgenomen. Gozer ga alsjeblieft dood Bekijk deze video Tim den Besten en Nicolaas Veul dompelen zich onder in de wereld van de psychiatrie en ontdekken hoe het is om ziek in je hoofd te zijn. Hoe is het om ziek in je hoofd te zijn.

En daarmee ontrafelen ze langzaam maar zeker ook de gekte in hun eigen hoofd. Dit deed hij samen met humanistisch geestelijk verzorger Lisa van Duijvenbooden. If playback doesnt begin shortly try restarting your device. De serie bestaat uit zes delen.

100 Dagen In Je Hoofd. Tijdens hun stage weten Tim en Nicolaas niet alleen steeds dieper door te dringen in het hoofd van psychiatrische cliënten maar ontrafelen ze langzaam. Uitzending gemist van 100 dagen in je hoofd op Nederland 1. 100 Dagen in je hoofd - YouTube.

Hoe is het om ziek in je hoofd te zijn. Tim vraagt Mayte naar details over haar drugsgebruik iets wat bij de begeleiders niet in goede aarde valt. In de zesdelige serie 100 dagen in je hoofd dompelen Tim den Besten en Nicolaas Veul zich onder in de wereld van de psychiatrie. Dynamisch duo Nicolaas Veul en Tim den Besten keert dit najaar terug op televisie met de nieuwe serie 100 dagen in je hoofd.

Meer afleveringen van 100 dagen in je hoofd. In aflevering drie van 100 dagen in je hoofd zagen we Vince in onze kapel stilstaan bij zijn overleden ouders. Hoe is het om ziek in je hoofd te zijn. 100 dagen in je hoofd Do 28 okt 2059 - Seizoen 2021 Afl.

Na het veelgeprezen 100 dagen voor de klas zijn Tim den Besten 34 en Nicolaas Veul 37 terug met 100 dagen in je hoofd. Hoe is het om ziek in je hoofd te zijn. In hun eigen hoofd. In 100 dagen in je hoofd gaan ze ruim drie maanden lang als bijzonder stagiair aan de slag in een psychiatrische kliniek in Eindhoven.

100 dagen in je hoofd. Tim den Besten en Nicolaas Veul verkennen als bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen. Met 100 dagen in je hoofd heb je een heel ander programma gemaakt. 100 dagen in je hoofd Do 18 nov 2057 - Seizoen 2021 Afl.

Wat gebeurde er op je eerste dag. 21 okt 2021 2050. Tijdens hun stage weten Tim en Nicolaas niet alleen steeds dieper door te. Tim den Besten en Nicolaas Veul verkennen als bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen.

Elke donderdag om 2050 uur op NPO 3 op deze pagina. Tim en Nicolaas komen steeds meer te weten over het ziektebeeld van hun cliënten. En daarmee ontrafelen ze langzaam maar zeker ook de gekte. Ik begon zelf op een afdeling met mensen die al vaker in hun leven zijn overvraagd.

De drie bespreken tevens het programma 100 dagen in je hoofd waarin Tim den Besten en Nicolaas Veul stagelopen in een psychiatrische instelling. Het is voor hen niet makkelijk om. 5 - De spiegel De waarschuwing die Tim en Nicolaas van tevoren te horen kregen dat je als stagiair met jezelf geconfronteerd wordt krijgt steeds meer lading. Tim den Besten en Nicolaas Veul verkennen als bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen.

Allemaal vanuit een verschillende levensbeschouwing. Als bijzonder stagiair op twee afdelingen van GGzE verkennen ze wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen. In 100 Dagen In Je Hoofd lopen Tim en Nicolaas stage bij GGzE een grote GGZ-instelling in Eindhoven. En daarmee ontrafelen ze langzaam maar zeker ook de gekte in hun eigen hoofd.

De serie bestaat uit zes delen. Waarin ook genoeg te leren viel. Wat is dat eigenlijk wat we in de volksmond gek noemen. Met 100 dagen in je hoofd maken Tim den Besten en Nicolaas Veul opnieuw een serie waarvan je donderdag na aflevering 1 al weet dat hij innerlijke verschuivingen gaat veroorzaken.

100 dagen in je hoofd. De programmamakers van de VPRO verbleven maandenlang in een psychiatrische kliniek om te leren wat er omgaat in de hoofden van mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen. 25 nov 2021 2058 - 2149 Terwijl een cliënt een eerste stap naar zelfstandigheid op de afdeling zet en een ander teruggaat naar de samenleving nadert voor Tim en Nicolaas het afscheid. Als bijzonder stagiair in deze psychiatrische kliniek verkennen ze wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen.

Tijdens hun eerste stagedagen maken Tim den Besten en Nicolaas Veul kennis met de vaak nog raadselachtige cliënten op hun afdeling maar ook met de dos en donts in het vak. 100 dagen in je hoofd. Nicolaas leert Vince kennen een voormalige zwerver die bijzondere talenten bezit. 100 dagen in je hoofd.

Op moederdag gaat Tim op bezoek bij Liesje die haar dochter maar eens in de maand mag zien. Dit keer gaan de presentatoren aan de slag in een psychiatrische kliniek. In de nieuwe serie 100 dagen in je hoofd dompelen Tim den Besten en Nicolaas Veul zich onder in de wereld van de psychiatrie. Tim den Besten en Nicolaas Veul verkennen als bijzonder stagiair in een psychiatrische kliniek wat er omgaat in mensen die kampen met ernstige geestelijke problemen.

Zij zijn onderdeel van ons Centrum voor Bezinning. Bij GGzE werken zeven geestelijk verzorgers. 100 dagen in je hoofd. Uit het hoofd in het hart.

4 nov 2021 2100.


Pin Op Mijn Instagram Foto S


Pin Op Lifestyle


Een Brief Aan Alle Ouders Met Een Hooggevoelig Kind Kind Kinderen Opvoeden Reizen Kinderen


Gratis Ebook Bijnieruitputting 100 Dagen Suiker Tarwe En Lactose Vrij Bijnieruitputting Gezond Gewicht Verliezen Hormoonbalans


Gratis Ebook Bijnieruitputting 100 Dagen Suiker Tarwe En Lactose Vrij Bijnieruitputting Gezond Gezond Lichaam


Pin Van Femke Hen Op B 100dagenproject Rekenen Wiskunde School

Post a Comment for "100 dagen in je hoofd"